Базар Автоновини Статті Додати оголошення

Причепи та напівпричепи: основні види

Використання напівпричепів та причепів дозволяє значно зменшити собівартість вантажних перевезень. Напівпричепи та причепи додатково перевозять значну кількість вантажу. Таким чином, власник вантажівок має змогу зменшити кількість рейсів для перевезення запланованої партії товару та додатково отримати значну економію палива і амортизаційних витрат.

Напівпричепи Kogel

Провідна німецька компанія Kogel, яка займається проектуванням та збіркою напівпричепів, добре відома завдяки надійної, високоякісної продукції, що здобула підтримки в багатьох країнах світу. Компанія входить в трійку найбільш великих виробників транспортних засобів в Європі.

Розвиток транспортної галузі та збільшення попиту на різноманітні перевезення призводять до появи нових та модернізованих видів транспорту. Особливо це стосується вантажних перевезень. Залежно від того, який вантаж мають перевозити, використовують різні види напівпричепів.

Серед багатьох видів транспортних засобів є змога виділити декілька найбільш відомих, які використовують найчастіше: 

  • бортові напівпричепи – найпростіші засоби для перевезення додаткового вантажу; завдяки цьому транспорту, його особливим характеристикам, можна перевозити труби, цеглу, дошки та інші будівельні матеріали; 
  • тентові напівпричепи – також мають просту конструкцію, основою якої є кузов та каркас, зверху натягують синтетичний тент; під час завантажування/розвантажування транспорту тент можна підняти з усіх боків, таким чином значно прискорюється процес; 
  • рефрижератори – це спеціальні транспортні засоби, які обладнані камерою, температурі якої піддержується на відповідному рівні; цей вид транспорту використовують для перевезення продуктів, які швидко псуються, або для перевезення медикаментів та рослин і квітів; цей транспортний засіб одночасно підходить як для збереження вантажу так і для його перевезення; 
  • автоцистерни – використовують для перевезення рідини.

Також відомі бетоновози, цементовози, крани, гідро молоти, гідро борти, які також використовуються у відповідних галузях.

Продаж причепів, так само як і продаж напівпричепів здійснюється через центри реалізації вантажного транспорту. Придбання транспорту через офіційні мережі є найбільш безпечним, тому що покупець отримує гарантії якості транспорту та має змогу обслуговуватися в спеціалізованих сервісних центрах.