Базар Автоновини Статті Додати оголошення

На дороги Закарпаття висипали 200 тонн солі та 1040 тонн протиожеледної суміші

Про це начальник Служби автомобільних доріг Василь Маркович повідомив під час селекторної наради в Закарпатській ОДА.
Для прибирання снігу 21-22 січня Службою автомобільних доріг було задіяно 91 одиницю техніки. На перевалах Закарпаття працювали 15 снігоочисних машин. Вчора рух вантажного автотранспорту тимчасово було обмежено на автодорозі Київ-Чоп в селі Барвінок для очищення проїзної частини. Керівництво Ужгородського ДЕД (дорожньо-експлуатаційна дільниця – прим.) несвоєчасно відреагувало на складні погодні умови. До прибирання снігу приступи тільки після втручання працівників ДАІ.
«Конкретно у цій ситуації довелося везти сіль із Мукачева. Місячної норми, яка була в райавтодорі, не вистачило – її треба було вдвічі більше. Запаси солі наразі поновлюються. Такої ситуації в районі більше не повториться», -  розповів директор ДП «Закарпатський облавтодор» Михайло Попович.

« Нині в області жодна сільрада не уклала договір з шляховиками. Проте всі чекають, що хтось до них прийде і почистить сніг. Кошти на паливно-мастильні матеріали на сьогоднішній день виділяють тільки сільради Ужгородського, Рахівського та Великоберезнянського районів», - сказав Василь Маркович.