Базар Автоновини Статті Додати оголошення

Як уникнути Підроблені Автозапчастини в Авторемонтній

Як уникнути підроблених частин автомобіля має вирішальне значення, коли ви берете автомобіль в ремонт для авто. В іншому випадку, ви, безсумнівно, пожне погану карму в тій чи іншій формі несправності. Ваша безпека, а також безпека ваших пасажирів і людей на дорозі знаходиться на лінії. Таким чином, будь-який час, Ви повинні автомобіля ремонт трансмісії системи або ремонт двигуна, переконайтеся, що ви приносите ваш автомобіль авторитетних автомобільних магазин, який продає тільки оригінальні автозапчастини такі, як від AC Delco.

Ви навіть більшій небезпеці, коли ви купуєте другий автомобіль рукою. Ви ніколи не знаєте, якщо транспортний засіб було опудало з підробленими частини автомобіля. У такій ситуації, вам необхідно автомобільного механіка можна абсолютно довіряти Тампа зробити ретельний огляд авто для вас. Було б набагато краще, якби що механік працює на авторитетних автомобільних магазин, який робить повний ремонт авто обслуговування та ремонт вантажівок в Тампі. Таким чином, якщо ви купуєте автомобіль, який Ви можете взяти її там на будь-яку роботу, яку необхідно зробити, навіть тільки для автоматичної зміни нафти, і ви можете бути впевнені, що не буде підробити. Так як другий автомобіль руки більш схильні до необхідності частого ремонту авто, вам доведеться бути дуже обережними.

BBC News повідомила про небезпечну тенденцію ескалації розподіл підроблені автозапчастини. За даними британського Інституту торгових стандартів (ITS), підроблених автомобільних запчастин промисловість зростала так багато у Великобританії, на суму в три мільярди фунтів стерлінгів. Вигідно підроблених автозапчастин промисловості навіть за повідомленнями поширення свого бізнесу в інші країни по всьому світу, включаючи США. Як автомобільна промисловість зростає в усьому світі, це підроблені автозапчастини промисловості, швидше за все, рости разом з нею. Індія, наприклад, зростаючий автомобільний ринок промисловості, де тільки вісім з кожних тисячі осіб власні автомобілі. До 2010 року близько двох мільйонів автомобілів, як очікується, буде продано там. Уявіть, скільки підроблені автозапчастини можуть бути продані, а також. Найбільш часто підроблені частини автомобіля гальмівні колодки, гальмівні колодки, кермові зв'язків, повітряні фільтри, свічки запалювання, двірники та аксесуарів інтер'єру автомобіля. Безпека, безумовно, пішов на компроміс з низькою якістю таких фальшивок. При неякісної метали використовуються, наприклад, частини, швидше за все, піддався стрижки. Аварії нібито були викликані підроблені колеса і навіть підроблені гальмівної колодки, виготовлені з трави стиснуті.

Підроблені частини автомобіля були простежені, походять від виробників розташовані в країнах східного блоку, таких як Польща і колишнього СРСР, а в Далекий Схід. Це, однак, відправлені і поширені по всьому світу. Виробники частини попросили допомоги британських ЇЇ в сільському господарстві з промислових шпигунів, щоб розірвати ці синдикати.

Багато споживачів схильні в падінні на підроблені автозапчастини через їх сміховинно низькими цінами. Вони пропонуються за ціною всього від сорока до сімдесяти відсотків менше, ніж ринкові ціни на оригінальні запасні частини автомобіля. Звичайні джерела невеликих гаражів. Іноді, втім, ці фальшивки упаковані як оригінали і продаються мимовільними автомобільних магазинів, які перепродують їх, не знаючи нічого кращого.

В якості запобіжного заходу, то краще попросити вашого виробника автомобілів для правильного керівні принципи в перевірці автентичності оригінальні запасні частини автомобілів та аксесуарів. Також уважно подивіться на упаковку будь-яких автомобільних запчастин пропонуються до вас. Пакети підроблених автозапчастин часто мають дуже низьку якість друку з текстом зазвичай показує неправильно граматику і слова з помилками.

Будьте дуже уважні, коли ви берете автомобіль в для будь-якого виду ремонт автомобілів. Переконайтеся, що немає підроблених частин автомобіля послизнувся дюйма Купуйте тільки справжні дилером автомобільних запчастин або оригінального обладнання, виготовленого частини автомобіля.

Джерело:  http://www.avtobazar.uz.ua/ARPAD/index.php?act=Add