Базар Автоновини Статті Додати оголошення

Розвиток сучасних охоронних технологій

Сьогодні охоронні технології є тим інструментом, який може в рази підвищити рівень безпеки на будь-якому об'єкті. Багато країн таких як Сполучені Штати Америки, Польща, Канада, Сінгапур, Німеччина працюють над поліпшенням технологічних характеристик існуючого охоронного обладнання. Сучасні системи охорони створюються на основі самих передових технологій. Якщо ж говорити про сучасний ринок охоронних систем, то в наші дні виробники з Китаю диктують передові технології, розробляють кращі інноваційні рішення для того, щоб підвищити рівень захисту та роботи охоронного обладнання.

До найпопулярніших охоронних систем відносяться відеоспостереження, охоронні сигналізації, системи контролю доступу та системи оповіщення. Якщо кілька років тому на ринку охоронних систем і технологій був невеликий застій, то зараз ринок відновлюється і перебудовується, пропонуючи користувачам кращі з можливих рішень для систем відеостеження та інших охоронних завдань. Сьогодні системи контролю доступу є одними з найважливіших частин всього комплексу охоронного обладнання. Найбільш затребувані системи управління доступом для великих комерційних організацій і об'єктів. Наприклад, складно уявити собі великий завод без системи перепусток для співробітників, або багатоповерхову офісну будівлю без карткових зчитувачів для співробітників і відвідувачів.

На жаль мало хто з власників замислюється всерйоз над контролем доступу на стадії планування і придбання системи безпеки. Наприклад, для багатьох зовсім не важливі системи перепусток на об'єкт. В першу чергу важливі камери відеоспостереження, їх якість, швидкість передачі зображення та інші характеристики. За статистикою виробників багато клієнтів не купують зчитувачі, чим відразу ж зменшують рівень безпеки об'єкта. Через це поставки обладнання, яке призначене для зчитування інформації, втрачає свою вагу на ринку.

Також серед важливих трендів простежується підвищення купівельної спроможності в індустрії охоронних систем. Так багато клієнтів воліють купити найпростіший готовий комплект відеоспостереження, ніж відмовляються від створення системи безпеки в їхньому будинку взагалі. Якщо стоїть завдання убезпечити квартиру, то комплексним захистом для такого об'єкта буде установка камер і охоронних датчиків руху і відкриття дверей. Якщо раніше мережеве відеоспостереження через інтернет було дуже дорогим інструментом охорони, то зараз на ринку представлені бюджетні готові комплекти ip відеоспостереження з можливістю віддаленого перегляду відео з камер в мережі інтернет.